Prijavnica
Prijava
XXVI Srem Klob-Kob Fest
– Takmičenje u pravljenju kobasica –
– Ekipu sačinjava tri ili više članova.
Organizator obezbeđuje 5kg mesa (ficli) i creva za kobasica. Ekipa mora imati ručnu mašinu za mlevenje mesa (ne sa pogonom na struju), top za punjenje kobasica i začine. Vreme izrade kobaica je 4 sata. Po završetku ekipa daje komisiji na pregled jedno parče kobasice dužine 15 – 20 cm.
– Komisija će ocenjivati i higijenu za stolom, kako je ekipa obučena i kako je aranžiran sto.
Organizator obezbeđuje 5kg mesa (ficli) i creva za kobasica. Ekipa mora imati ručnu mašinu za mlevenje mesa (ne sa pogonom na struju), top za punjenje kobasica i začine. Vreme izrade kobaica je 4 sata. Po završetku ekipa daje komisiji na pregled jedno parče kobasice dužine 15 – 20 cm.
– Komisija će ocenjivati i higijenu za stolom, kako je ekipa obučena i kako je aranžiran sto.